Pronađi pitanje

O proizvodu

Bambus je najbrže rastuća biljka na planeti. Sadrži prirodne antimikrobne agense tako da upotrebna gnojiva i pesticida nije potrebna za uzgoj biljke. Bambus koji koristimo za proizvodnju četkice je organski.

Bambus je najbrže rastuća biljka na planeti. Sadrži prirodne antimikrobne agense tako da upotreba gnojiva i pesticida nije potrebna za uzgoj biljke. Bambus koji koristimo za proizvodnju četkice je organski.

  • Brzo raste: Bambus je zapravo vrsta trave pa isto tako i raste brzo kao trava. Ovisno o vremenskim uvjetima i dobu godine, ponekad može narasti i do jednog metra u samo jednom danu. S obzirom na količinu bambusa u prirodi, njegovim branjem ne narušava se harmonija eko sustava – dovoljno brzo izraste ponovno.
  • Apsorbira CO2: Bambus apsorbira stakleničke plinove i ispušta 35% više kisika u atmosferu nego drveće.
  • Ostaje ‘živ’: Korijenje bambusa ostaje u tlu nakon berbe, čime se spriječava erozija tla te se zadržavaju hranjive tvari za brzi rast novog.
  • Kemijski netaknut: Potpuno je prirodan te za njegov uzgoj nisu potrebne nikakve kemikalije niti pesticidi.
  • Omogućuje radna mjesta: Kina je glavni proizvođač bambusa s obzirom na to da je to njegovo prirodno stanište. Od vitalnog je značaja za lokalno gospodarstvo i kulturu. U Kini je bambus poznat kao ‘prijatelj naroda’.
  • Posjeduje iznenađujuće karakteristike: Tvrđi je od hrasta za 34% te je 2,5 puta stabilniji od prosječne drvene sirovine.

Pande se hrane listovima bambusa. Niti jedno stanište panda nije ugroženo korištenjem ovog tipa bambusa za proizvodnju četkica.

Jedini prirodni materijal koji ima približno slična svojstva kao najlon je životinjska dlaka koja nije praktična za pranje zubi. Koristimo najlon koji je BPA (bisfenol A) free.

Ne, četkica se može kupiti isključivo na našoj web stranici.

Četkica ne mora nužno izgledati identično kao na slici, ali ima sve karakteristike koje su navedene.

Želimo djelovati u skladu s onim što promoviramo – očuvanja planeta zemlje! Zato smo odlučili koristiti neobojane četkice kako bi smanjili korištenje industrijskih boja te kako bi četkica bila što prirodnija odnosno zdravija za tvoje korištenje.

Svaka drška četkice ima različiti simbol, a svaki mjesec ćeš dobiti drugi. Ako u kućanstvu imate više Moja Zubna četkica, svi ćete dobiti različite simbole kako ih nebi međusobno pomiješali.

Svaka četkica ima različiti simbol, a svaki mjesec ćeš dobiti drugi. Prema simbolima možeš razlikovati svoje četkice u kućanstvu.

Ne koristimo štetnu tintu već laserski graviramo simbole kako bi eliminirali bilo kakve kemikalije na proizvodu koji je u direktnom kontaktu s usnom šupljinom.

U ponudi imamo četkicu s mekanim vlaknima – onu koju preporučuju svi stomatolozi kao najbolju opciju!

Pakiranje je napravljeno od recikliranog papira te se može ponovno reciklirati.

Pretplata

Odaberite četkicu odnosno broj četkica za svoje kućanstvo te odaberite model pretplate koji vam najviše odgovara. Ovisno o modelu kojeg izaberete, vaša svježa četkica će vas čekati u poštanskom sandučiću svaki ili svako drugi mjesec.

Odaberi jednu ili više četkica za svoje kućanstvo te odaberi model pretplate koji ti najviše odgovara. Ovisno o modelu kojeg izabereš, tvoja svježa četkica čekat će te u poštanskom sandučiću svaki ili svako drugi mjesec.

Četkice šaljemo 1. i 15. u mjesecu.

Ako četkicu naručiš u prvoj polovini mjeseca, poslat ćemo je 15. te je možeš očekivati u sandučiću kroz narednih nekoliko radnih dana i tako svaki sljedeći mjesec dok traje pretplata. 

Ako četkicu naručiš u drugoj polovini mjeseca, poslat ćemo je 1. te je možeš očekivati u sandučiću kroz narednih nekoliko radnih dana i tako svaki sljedeći mjesec dok traje pretplata.

Možeš odabrati želiš li svoju novu četkicu svaki ili svako drugi mjesec.

Također možeš odabrati želiš li platiti unaprijed i uštediti ili želiš plaćati svaki mjesec.

Mjesečna pretplata:


1. Mjesečno plaćanje –
svaki mjesec na adresu ti dolazi svježa četkica te ti se svaki mjesec automatski skine iznos za naplatu četkice. Pretplatu možeš prekinuti bilo kada.
2. Godišnje plaćanje – plati unaprijed za godinu dana pretplate i uštedi 15%. Ako odabereš ovu opciju, jednokratno uplatiš iznos i sljedećih 12 mjeseci na adresu ti stiže tvoja četkica.

Dvomjesečna pretplata:


1. Plaćanje svako drugi mjesec
– svako drugi mjesec na adresu ti dolazi svježa četkica te ti se svako drugi mjesec automatski skine iznos za naplatu četkice. Pretplatu možeš prekinuti bilo kada.

2. Polugodišnje plaćanje – plati unaprijed za godinu dana (svako drugi mjesec – 6 četkica) i uštedi 15%. Ako odabereš ovu opciju, jednokratno uplatiš iznos i sljedećih godinu dana (svako drugi mjesec) na adresu ti stiže tvoja četkica.

Pretplate koje se plaćaju svaki mjesec/ svako drugi mjesec možeš otkazati bilo kada.

Pretplatu koju platiš unaprijed možeš otkazati tek nakon godinu dana, odnosno nakon što primiš sve četkice koje si već platio/ -la.

Da. Ako želiš dodati ili promijeniti broj četkica, urediti adresu ili slično – možeš izmijenitit postavke na ‘Moj profil’ stranici.
Ako si lijen, kontaktiraj nas i napravit ćemo potrebne izmjene.

Četkice šaljemo putem Hrvatske Pošte.

Četkice šaljemo svakog 1. i 15. u mjesecu.

Nažalost, ne možemo utjecati na točan vremenski period dolaska tvoje četkice jer je to u nadležnosti distributera. Pretpostavka je da će doći kroz 5 radnih dana od datuma slanja.

U slučaju više sile (vremenske neprilike, zastoji, prometne gužve itd.) može se dogoditi da pošiljka kasni što je, kao što smo napomenuli, u nadležnosti distributera. 

Ukoliko se dogodi da ti četkica nikada nije stigla, ljubazno te molimo da nam pošalješ mail na pitanja@mojazubna.hr kako bi ti poslali novu.

Osmislili smo inovatinvi model pretplate kako bi ti totalno olakšali proces kupnje i prelazak na prirodne četkice.

Nakon što aktiviraš model pretplate, više ne moraš brinuti i planirati  kupnju nove četkice, dotrajalosti stare, bakterijama i ono najbitnije – ekološkoj prihvatljivosti.

Više ti se neće dogoditi da s istom četkicom pereš zube mjesecima… Svima nam se to barem jedom desilo – fuj!

Dostava

Ne! Dostava će uvijek biti besplatna.

Ne! Dostava će uvijek biti besplatna.

Četkice šaljemo svakog 1. i 15. u mjesecu. Na tvoju adresu će stići ovisno o tome jesi li je naručio/-la u prvom ili drugom dijelu mjeseca. Od datuma kada ti prvi put stigne, nastavlja se isporučivati svako mjesec dana/ svako dva mjeseca.

Očekivani period dostave je 5-7 radnih dana od datuma slanja. 

Može doći do odstupanja od planiranog datuma dostave uslijed kašnjenja kurirskih službi zbog nepredviđenih događaja. Nažalost, na to ne možemo utjecati jer je u tom trenutku paket u nadležnosti kurirske službe.

Ako ti četkica ne stigne nakon 7 ili više radnih dana od datuma slanja, molim te da nam pošalješ mail na pitanja@mojazubna.hr kako bi što prije reagirali i poslali ti novu.

Četkica je pakirana u svoj zasebni omot od recikliranog papira. Tako pakiranu četkicu stavljamo u kuvertu i šaljemo kao pismo. Na taj način, kurir bi ti trebao ubaciti pismo u sandučić pa nećeš imati posla oko odlaska u poštanski ured predignuti paket.

Ako ti nismo odgovorili na sva pitanja,
kontaktiraj nas.

Ako ti nismo odgovorili na sva pitanja, kontaktiraj nas.