Od 1.1.2023. cijene za nove pretplatnike će porasti do 15%. Cijena postojećim pretplatnicima ostaje zauvijek nepromijenjena!

Naš blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Zašto je važno redovito mijenjati zubnu četkicu?

Vodiš li računa o tome kada si zadnji put promijenila četkicu za zube? Ponekad je teško sve popratiti ali četkica za zube je ipak stavka koju, vjeruj nam, želiš pratiti. Donosimo i jednostavno rješenje kako uvijek znati kada je vrijeme za novu zubnu četkicu, bez da potrošiš sekundu na razmišljanje.

Pročitaj više ...
električne četkice za zube

Električne četkice za zube

U ovom blogu ćemo vam detaljno objasniti koje su glavne prednosti i koji su nedostaci električnih četkica, te koju opciju odabrati ako se dvoumite između kupnje klasične ili električne četkice za zube.

Pročitaj više ...
izbjeljivanje zubi

Kako izbijeliti zube?

U današnje vrijeme je uistinu teško izbjeći čimbenike koji utječu na boju i blistavost vašeg osmijeha, a njih je zaista puno. Ali, razveselit ćete se kad vam kažemo da postoji nekoliko kućnih i brzih načina na koje možete dobiti savršen osmijeh, a otkrit ćemo vam ih u nastavku ovog teksta.

Pročitaj više ...

Pranje zubi

Mnogi od nas bi rekli da o pranju zubi zaista nije potrebno posebno pričati jer nije u pitanju kvantna fizika, već obično pranje zubi. Pravilno pranje zuba zaista nije težak zadatak, sve što trebate je pratiti nekoliko smjernica koje možete saznati u nastavku ovog teksta.

Pročitaj više ...

Podrži inicijativu